The Intern – Internul (2015) – Film –

Știți senzația aceea, când stai în camera, care îți place, la tine acasă, in locul tău favorit și mănânci prăjitură ta favorita.

Așa m-am simțit când am văzut, filmul, ” Internul” . El a fost lansat în 2015,dar l-am văzut abia acum,pe Netflix.

L-am văzut întâi singură, apoi cu fiica mea, după care cu toată familia.

Rolurile principale sunt deținute, de marele Robert de Niro, care are o prestanță absolut spectaculoasă, în rolul unui pensionar de vârsta a treia și Anna Hathaway, fondatoarea unei companii de comerț online.

Filmul este povestea prieteniei intre două persoane ,care aparțin unor generații foarte diferite,dar care se înțeleg de minune.Meritul îi revine în întregime stagiarului pensionar,Ben,care este un tip remarcabil,cu simț al umorului,cu eleganță, atât în îmbrăcăminte cât și în comportament.

Ben se adaptează rapid la generația tânără,iar aceștia îl admiră și îl respectă.

Pe de altă parte Jules, deși la început îl privește cu reticență,ajunge in final să îl considere prietenul ei de nădejde.

Dintre scenele,care mi-au plăcut în mod deosebit, deși filmul este super,una e aceea în care,Ben este întrebat,unde se vede peste10 ani,iar el răspunde, că are 70 de ani,deci..

Altă e atunci ,când intră în casa mamei lui Julie,ca să fure laptopul acesteia și atunci, când merg împreună cu avionul și stau la hotel în aceeași cameră,e una din scenele cele mai sensibile,că să spun așa,ale filmului.

Robert de Niro a făcut un rol absolut fabulos,un mare,mare actor,care la jucat fermecător pe Ben.

Cu aceeași măsură i-a răspuns și Anne Hathaway, jucând cu delicatețe și hotărâre rolul lui Jules.

Nu cred ,că am mai văzut ceva asemănător,care să descrie atât de frumos relația dintre două generații diferite.

Fiecare a avut câte ceva de învățat, unul de la altul,tinerii au luat lecții de eleganță,seriozitate și distincție,iar vârstnicul a învățat să stăpânească tehnologia.

Și deși lumea s-a schimbat,unele lucruri nu se schimbă niciodată,iubirea, relațiile de cuplu au rămas la fel.

Toate generațiile au nevoie de iubire,de familie,acestea rămân mereu de actualitate.

Și mi-a plăcut și scena,în care Ben o duce pe fiica lui Julie la o petrecere și observă reacția de răutate a unor mămici,pe care le pune la punct cu eleganță.Unele lucruri ,chiar nu se schimbă niciodată.

Filmul merită văzut împreună cu familia ,in seara când aveți vizionare de filme,va fi că o sărbătoare și vă va lăsa un gust de dulce.

Lasă un comentariu